IPTV Romania Test Gratuit 24 Ore

IPTV Romania Test Gratuit 24 Ore

Ca sa beneficiati de un test gratuit timp de 24 de ore pentru a viziona canale IPTV Romania si pentru a te bucura de toate programele romanesti online de la IPTV Romania Online trebuie sa soliciti un test gratuit pe WhatsApp!

Serviciul nostru de IPTV este disponibil pentru toate tarile din lume. Oferim IPTV Romania Test pentru toate tarile,cum ar fi: Romania, Germania, Italia, Spania, Franta, Anglia (UK), Grecia, Danemarca, Suedia, Norvegia, America (USA), Australia, Austria, Finlanda s.a.m.d.

Program pentru cereri IPTV Romania Test Gratuit

LUNI-VINERI 07:00 – 21:00

SAMBATA-DUMINICA 10:00 – 20:00

Ce aveti nevoie pentru a primii un test gratuit cat mai rapid?

Dupa ce accesati butonul rosu “Cerere IPTV Romania Test Gratuit” o sa fiti redirectionati spre WhatsApp unde trebuie sa-mi lasati urmatoarele pentru a primii cat mai rapid access la canalele romanesti,filme si seriale vod, filme si canale adult 18+:

  • Daca aveti Smart TV intrati pe Google Play in TV si cautati una din aplicatiile: Smart IPTV, Home IPTV, Net IPTV, Duplex Play, Small TV. Dupa ce ati instalat una din ele,imi lasati pe WhatsApp numele aplicatiei care ati ales sa o instalati + mac/id care le gasiti la settings/setari.
  • Daca nu aveti un Smart TV intrati la Apps/Aplicatii ale televizorului si cautati IPTV si vedeti daca gasiti una din aplicatiile enumerate mai sus,daca nu gasiti una din ele,lasati-mi o poza cu ce aplicatii va apar dupa ce ati scris la cautare IPTV. Iar apoi va explic ce aveti de facut pentru o instalare rapida a testului gratuit.

Pentru mai multe detalii legate de serviciile noastre de IPTV Romania puteti sa le gasiti accesand butonul de mai jos:

Daca va intrebati care sunt preturile pentru abonamente IPTV Romania Online,pentru o luna sau 3 luni, 6 luni, 12 luni puteti sa aflati pe butonul de mai jos. La abonamentele de 3,6 si 12 luni aveti access pentru 2 dispozitive simultan (TV,Tableta,Telefon sau PC). Plata abonamentelor IPTV se poate face prin Paypal, Revolut, Transfer Bancar!

Periodic adaugam tutoriale iptv cum sa instalati diferite aplicatii sau cum sa faceti anumite setari aplicatiilor sau sa vedeti informatii despre serviciile noastra.

Parerile clientilor nostrii referitor la serviciile noastre de IPTV!

Va multumim ca ati ales IPTV Romania Online – Canale Romanesti & Straine 4K!